fbpx

Ivo van DigiSocial

Ivo Bruijnaers hier, medeoprichter van DigiSocial! Mijn passie ligt in het benutten van expertise in social media advertising om online groei te stimuleren voor bedrijven die hun visie en missie willen verwezenlijken. Samen streven we ernaar om uitdagingen om te zetten in tastbare projecten die meetbare bijdragen leveren aan het succes van onze partners.

Onze Certificaten

kernwaarden

Mijn kernwaarden

 Kwaliteit vormt de kern van alles wat ik doe. Het begeleidt mijn samenwerkingen en stelt me in staat om de beste beslissingen te nemen voor onze partners. Naast technische vaardigheden geloof ik sterk in eerlijke communicatie en samenwerking voor topresultaten.

SOFT SKILLS

Mijn vaardigheden

Ik ben een sociaal persoon die gedijt op inzichten uit data. Ik zet me graag extra in en blijf op de hoogte van de nieuwste tools en strategieën om ons werk continu te verbeteren. Daarbij is de extra mile gaan een standaard.

HARD SKILLS

Mijn expertise

Social media adverteren, digitale strategie en data-analyse. Gecertificeerd en diepgaand bekend met belangrijke social media platforms, richt mijn aanpak zich op meetbare resultaten voor de meest effectieve uitkomsten.

PASSIES EN INTERESSES

Waar ik blij van word

Buiten de digitale wereld heb ik 52 van de 195 landen verkend en deel ik graag reiservaringen en tips. Ook heb ik met trots gewerkt bij een 2** Michelin restaurant vanwege mijn liefde voor heerlijk eten en drinken. Sportief gezien geniet ik van voetbal, krachttraining, schaken en skiën. Stel gerust vragen over social media adverteren, strategieën of zelfs tips voor een fantastische trips! Ik sta klaar om te delen en te assisteren!