fbpx
Succes case INGA

Van clicks naar contracten

Digisocial en INGA hebben sinds december 2022 een innovatieve samenwerking opgezet om het tekort aan talent en de krappe arbeidsmarkt aan te pakken. In korte tijd hebben we gebruikgemaakt van het Meta platform om strategieën te verfijnen, geavanceerde tools toe te passen en een samenwerkingsgerichte omgeving te creëren. Al snel heeft dit merkbare resultaten opgeleverd, met een significante verbetering van lead generatie en kostenefficiëntie voor INGA.

De cijfers spreken voor zich!

De resultaten van onze samenwerking met inga in 2023
Bespaard
1
Meer leads
1 +
CPA verlaagd met
1

Wat zegt INGA?

5/5
Over Inga

Talentwerving met kwaliteit

Inga verbindt het beste van online marketing met jarenlange wervingservaring. De Inga job bots vinden professionals op sociale media, inspireren hen voor jouw bedrijf te solliciteren en kwalificeren ze voor jou. Zo vul je openstaande posities snel en eenvoudig in. Daarbij maken ze het voor bedrijven in verschillende sectoren moeiteloos mogelijk om de juiste medewerkers aan te trekken.

Samenwerking

Bedrijfsinzicht en groei

Onze betrokkenheid begint vanaf het allereerste moment, waarbij we streven naar een grondig begrip van elk bedrijfsdetail. Deze diepgaande kennis vormt de basis voor het nauwkeurig afstemmen van onze strategie.

communicatie

Duidelijk en transparant

Onze inzet om altijd beschikbaar te zijn voor onze klanten met snelle reacties en directe oplossingen heeft ons en de klant geholpen snel te handelen. Dit heeft geleid tot verbeterde prestaties en uitmuntende resultaten voor deze gewaardeerde klant.

Data gedreven

We denken mee...

Inga’s Toolbox, een krachtig dashboard van DigiSocial, biedt het team overzicht en helderheid. Teamleden bij INGA kunnen nu in realtime de voortgang van bots, KPI’s en prestaties bekijken, zelfs zonder technische achtergrond. Digisocial heeft bovendien uitgebreide Adsmanager training gegeven, waardoor het personeel van Inga geïnformeerde beslissingen kan nemen.

*Gedeelde informatie is afgestemd met Inga

Meer bedrijven zoals die van jou

Bekijk welke branchegenoten succesvol zijn met DIgiSocial
Jouw social advertising kennispartner!

Meer uit je social media ads

Wil je de beste resultaten halen uit jouw social media advertising? DigiSocial biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Ons team van deskundige digitale marketeers staat klaar om je te helpen groeien. Vraag vandaag nog een voorstel aan!