fbpx
Succes case Cleanworkx

Teamwork makes the dream work

DigiSocial heeft samengewerkt met CleanWorkx, een organisatie die zich inzet om individuen met een geschiedenis van verslaving te ondersteunen bij het positief en krachtig herstellen van hun leven. In deze periode hebben we ook samengewerkt met de agency Projec-D. Er zijn in deze 3 maanden succesvolle resultaten behaald, met als voornaamste doelen het genereren van leads en het vergroten van de online zichtbaarheid. Als DigiSocial zijn we trots op de behaalde resultaten en de bijdrage aan deze organisatie met een krachtige boodschap. 

De cijfers spreken voor zich!

Onze 3 maanden met Cleanworkx zorgde voor
leads
1
Cost per lead
1
Posts
1 +

Wat zegt Cleanworkx?

5/5
Over Cleanworkx

Vastberaden in een visie!

Cleanworkx is een gedreven organisatie, opgericht door de visionaire Kerwijn Harmsen. De kern van Cleanworkx bestaat uit drie entiteiten: Cleanworkx, Rolluikreparatie en Harmsen Zonwering. Deze samenwerking stelt de organisaties in staat om op deskundige wijze rolluiken, zonwering en screens te installeren, repareren en reinigen.

Het doel van Cleanworkx is het bieden van een solide basis voor individuen met een uitdagend verleden van verslaving, zodat zij hun leven kunnen heropbouwen. Met een snelgroeiende organisatie en talloze positieve recensies op Google zijn we trots op de succesvolle bijdrage die we hebben kunnen leveren.

Communicatie

Samen sterk voor succes

Tijdens de nauwgezette samenwerking met Kerwijn en Projec-D hebben we wekelijks contact gehouden. We richtten ons op het optimaliseren en opzetten van advertenties en posts, met zorgvuldige afstemming op elkaars wensen en kennis. Dit resulteerde in een succesvolle en efficiënte aanpak waarbij de gecombineerde expertise van Kerwijn, Projec-D en ons team heeft bijgedragen aan het behalen van de gewenste resultaten.

Samenwerking

Opzetten en voortzetten

Gedurende onze samenwerking met Cleanworkx fungeerde Danie van Project-D als consultant voor Kerwijn. Tijdens deze periode hebben we de synergie en waarde tussen onze agencies ontdekt. Als resultaat hebben we gezamenlijk besloten om onze partnerschap voort te zetten waarbij DigiSocial verantwoordelijk is voor het operationele campagnebeheer, strategische planning en het uitvoeren van tests op basis van onze hypotheses.

*Gedeelde informatie is afgestemd met Cleanworkx

Meer bedrijven zoals die van jou

Bekijk welke branchegenoten succesvol zijn met DIgiSocial
Jouw social advertising kennispartner!

Meer uit je social media ads

Wil je de beste resultaten halen uit jouw social media advertising? DigiSocial biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Ons team van deskundige digitale marketeers staat klaar om je te helpen groeien. Vraag vandaag nog een voorstel aan!